Open huis aannemingsbedrijf de Heer

11 juni 2003
Open huis aannemingsbedrijf de Heer

PAPENDRECHT - Aannemingsbedrijf De Heer aan het Westeind 83 houdt vrijdag 13 juni en zaterdag 14 juni een bijzonder open huis ter gelegenheid van de ingebruikstelling van het gerenoveerde bedrijfspand.

Men kan Papendrecht en omgeving zien vanaf een hijskraan van 40 meter hoog en kinderen kunnen op de foto als Bob de Bouwer. Verder bestaan de speciale activiteiten uit o.a. spijkerbroek hangen, spijker slaan, een quiz, gewicht raden, ponyrit met kar en een ballonwedstrijd.

Op 13 juni is de officiële opening en vanaf 16:00 - 21:00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen in het pand.

Op zaterdag is het open huis van 10:00 - 17:00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.