Winkelcentrum Wilgendonk viert 20-jarig bestaan

02 november 2011
Winkelcentrum Wilgendonk viert 20-jarig bestaan

PAPENDRECHT - Winkelcentrum Wilgendonk bestaat 20 jaar en dat wordt groots gevierd. Van zaterdag 29 oktober tot en met vrijdag 4 november zijn er allerlei activiteiten.

Vandaag was er een vrolijke feest- en knutselmiddag, waarbij kinderen een cupcake konden versieren en jampotten konden beschilderen.  Verder kon men zich gratis laten schminken door het Papendrechtse Face to Feest en was een leuke clown aanwezig die ballonnen uitdeelde.

Morgen (donderdag) wordt er van 13.00 tot 17.00 uur gratis hapjes en drankjes uitgedeeld en zijn er demo's.

En tenslotte is er op vrijdag vanaf 10.00 uur een gezellige herfstmarkt met om 16.30 uur een optreden van Shantykoor De Brulboei uit Zwijndrecht. Om 19.00 uur wordt het feest afgesloten met een optreden van Wesley Klein.

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.