Lichtkoepel winkelcentrum Wilgendonk vervangen

29 augustus 2007

PAPENDRECHT - Dinsdagmorgen 28 augustus is de lichtkoepel van Winkelcentrum Wilgendonk verwijderd en 's middags vervangen door een koepel met een klimaatbeheersingssysteem.

Behalve de nieuwbouw van winkelcentrum De Meent in Papendrecht wordt namelijk ook dit winkelcentrum gerenoveerd. Het gaat hier echter niet om nieuwbouw of grote aanpassingen, maar vooral het vernieuwen van versleten of verouderde materialen cq. schilderwerk. Op zaterdag 8 september wordt het winkelcentrum feestelijk heropend.

Foto: Richard van Hoek

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.