Plaatsing boogconstructie volgens plan geslaagd

25 november 2014 door Hennie van der Zouw
Plaatsing boogconstructie volgens plan geslaagd

PAPENDRECHT - Maandagavond, 24 november, kreeg het Veerwegviaduct zijn boog terug. ’s Avonds om 19.30 uur begon de afzetting van twee rijstroken aan iedere zijde van de A15. (dit duurde tot 05.30 uur dinsdagochtend) en vanaf ca. 21.00 uur werden de twee bogen met verkeersstops van max. 15 minuten met kranen op hun plaats gehesen.

In de nacht werd, eveneens met een verkeersstop, de kruisverbinding tussen de bogen geplaatst.

Voor het verkeer op de A15 gold vanaf 19.30 uur tot 05.30 uur een snelheidsbeperking van 70 km. per uur en er waren meerdere verkeersstops, om de werklui zo veilig mogelijk hun gang te laten gaan.

Bron bovenste drie foto's: Rijkswaterstaat.

Onderste foto's: Pieter van den Berg.

En zo ziet de nieuwe constructie er bij daglicht uit........

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.