Indrukwekkende laatste eer voor Tino Visser

21 november 2014 door Hennie van der Zouw
Indrukwekkende laatste eer voor Tino Visser

PAPENDRECHT - Op indrukwekkende wijze hebben familie, vrienden en kennissen donderdagavond de laatste eer gebracht aan Tino Visser. De 40 jarige Papendrechter overleed afgelopen vrijdag volkomen onverwachts aan een hartstilstand.
 
Familieleden reden de vrachtwagen waar Tino mee vervoerd werd naar de aula aan de Admiraal de Ruyterweg. In de vrachtwagen zaten naast de chauffeur de echtgenote van Tino en zijn vier weken oude dochtertje.
 
Zaterdag tijdens de wedstrijd Feyenoord - FC Dordrecht krijgt rasfeyenoorder Tino in de twaalfde minuut een groots eerbetoon in de Kuip. Het legioen zingt dan 'You Never Walk Alone'
 
Een korte impressie van de laatste eer is te bekijken via de volgende link.

Bovenstaande foto is een screenshot uit het filmpje.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.