A15 maandag 24 op dinsdagnacht 25 november op slot

20 november 2014 door Hennie van der Zouw
A15 maandag 24 op dinsdagnacht 25 november op slot

PAPENDRECHT - Afsluiting en snelheidsbeperkingen op de A15 bij Papendrecht. Op de A15 bij Papendrecht worden van maandagavond 24 november 19:30 uur tot dinsdagmorgen 05:30 uur twee rijstroken in beide richtingen afgesloten.

Ook gelden er snelheidsbeperkingen. De afsluitingen zijn noodzakelijk voor de plaatsing van de boog op het nieuwe Veerwegviaduct.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.