Ondernemend Papendrecht op de foto

18 november 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - “Ondernemend Papendrecht en Papendrechtse ondernemers”. Onder deze naam startte op 3 november 2014 een nieuwe fotoserie op de website www.PapendrechtFoto.nl

Na het succes van vorig jaar: “Papendrecht in 101 portretten”, plaatst amateurfotograaf Wim Schut drie keer per week (ma-wo-vr) een foto van een ondernemer die zijn bedrijf in het Dorp aan de Rivier heeft, of van een in Papendrecht wonende ondernemer, die zijn zakelijke activiteiten buiten de gemeentegrenzen heeft.

De mensen die hij fotografeert zijn in allerlei verschillende branches werkzaam. Van ZZP’er, vennoten in een v.o.f. , directeur eigenaar van een BV, of directeuren in loondienst. Vrijwel altijd beroepsmatig, soms als hobby. Vaak aangesloten bij KOP-Papendrecht, één van de winkeliersverenigingen of de OVP Papendrecht.

Een groot aantal opnames zijn eerder gemaakt in een warm derde kwartaal van 2014. De beelden versterken de visie van veel ondernemers dat ondanks een aantal mindere jaren, zij de toekomst zonnig inzien.

De eerste foto op 3 november geplaatst is van Richard Korteland, wethouder economische zaken, en in die hoedanigheid dagelijks betrokken bij het wel en wee van het Papendrechtse bedrijfsleven.

Naar verwachting loopt de nieuwe serie door tot half maart 2015. www.PapendrechtFoto.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.