Tennisclinic bij de Prins Constantijnschool

14 november 2014 door Hennie van der Zouw
Tennisclinic bij de Prins Constantijnschool

PAPENDRECHT - De groepen 3, 4, en 5 van de Prins Constantijnschool uit Papendrecht hebben dinsdag 11 november op speelse wijze kennis gemaakt met de tennissport door een tennisclinic. Tennisschool Matthew Rijkhoek verzorgde de clinic van twee tennislessen, waarbij de eerste les in gymzaal ‘De Spil’ werd gegeven en de tweede les op het tennispark van PTC.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.