Uitreiking cheques voor de Wensboom van de bewoners van Rivas Zorglocaties

12 november 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Vorige week hebben 'De Vrienden van Stolpehove' cheques uitgereikt aan drie locaties van Rivas Zorgroep Papendrecht.
De bewoners van de locaties hebben briefjes met wensen erop in een boom gehangen. De Stichting Vrienden van Stolpehove hebben cheques uitgedeeld om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

Het was ontroerend te horen hoe de bewoners het in vervulling gaan van de wensen hebben ervaren.

Een van de bewoners was een middag op stap geweest om terug te gaan naar haar woonplaats in de Alblasserwaard. De hele weg genoot ze van de route waarbij ze veel herkende van vroeger. Het zien van haar geboortehuis was een emotionele ervaring. Een andere bewoner keerde terug naar de camping in Zeeland waar ze vroeger jaren had gestaan. Ook dat was een weerzien dat veel met haar deed. Tenslotte het verhaal van bewoners die gezamenlijk een middag naar de Landwinkel in Papendrecht gaan. Ze krijgen daar een rondleiding door de boomgaard en uitleg over alles wat daar groeit en bloeit.

Uiteraard worden de bewoners getrakteerd op een heerlijk kopje koffie met gebak.

Bijgaand de feestelijke uitreiking van de cheques aan de teamleiders van de Rivas locaties.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.