Bijzonder boekje van tachtigjarige Chris Meijer

05 november 2014 door Hennie van der Zouw
Bijzonder boekje van tachtigjarige Chris Meijer

PAPENDRECHT - Wie zegt dat je geen avonturen meer kunt beleven als je tachtig jaar bent? Papendrechtse schrijver Chris Meijers sr. (1934) vierde op 4 november jl. zijn tachtigste verjaardag met de uitgave van een bijzonder boekje: Blokje Om. Chris Meijers was jarenlang de oppasopa van Stef de hond en hun vele wandelingen door de wijk leverden de inspiratie op voor een boekje dat geen hondenliefhebber mag missen.

‘Bah, echt hondenweer! Opa had een paraplu op, maar ik loop in mijn nakie. Via een sluiproute naar huis. Een echt hondenleven. Maar de koekjes maakten het goed.’

Zo begint een kijkje in het leven van Stef de hond, die er dagelijks op uit gaat met zijn vriend opa Meijers. Samen geven ze op geheel eigen wijze hun kijk op het nieuws, de politiek en het sociale leven in Papendrecht. Blokje Om biedt een verrassende, ontroerende en soms hilarische kijk op de mensen en hun huisdieren.

Chris Meijers sr. is geboren en getogen in Leerdam en woont sinds de jaren zestig in Papendrecht. Als hij niet even een blokje om is, is hij achter zijn computer te vinden. Hij is (mede)auteur van Op kerkenpad in Papendrecht en het historisch boekje De laatste vlucht van de Lancaster Popeye. Het boekje kost slechts een tientje en is te bestellen via chr.meijers@kpnplanet.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.