Sámen terugkijken op 70-jaar vrijheid

03 november 2014 door Hennie van der Zouw
Sámen terugkijken op 70-jaar vrijheid

PAPENDRECHT - We gaan meer voor elkaar betekenen. Sámen regelen wat nodig is, wordt steeds belangrijker. Daarom slaan het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder/’t Zand, Rivas De Waalburcht, de Oranje Nassauschool, kinderopvangorganisatie Wasko en kinderopvang Papendrecht de handen ineen en organiseren gezamenlijk activiteiten voor hun bewoners, leerlingen én bewoners uit de wijk.

De leerlingen van de Oranje-Nassauschool werken dit jaar aan het thema ‘70 jaar bevrijding’. Papendrechtse verhalen spreken leerlingen aan en zeker als deze verteld worden door ú! In april 2015 organiseren we een middag voor alle leerlingen, cliënten van Rivas en bewoners uit de wijk om de tentoonstelling van de leerlingen te bekijken en legerjeeps op het schoolplein te bewonderen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.