Aanpassingsplan speelplekken wijk Molenvliet

22 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Aanpassingsplan speelplekken wijk Molenvliet

PAPENDRECHT - Buitenspelen is de basis voor de sociale, motorische ontwikkeling en gezondheid van het kind. Daarvoor is het noodzakelijk dat de gemeente Papendrecht veilige speelplekken creëert, afgestemd op de vraag in de betreffende wijk. De speelplekken in de gemeente Papendrecht worden aangepast volgens het vastgestelde speelruimtebeleid.

Volgens dit beleid worden in het jaar 2014 de speelplekken in de wijk Molenvliet aangepakt. De nadruk ligt hierbij op: aanpassing naar aanleiding van de leeftijdsopbouw van de kinderen in de betreffende wijk, vervanging en/of reparatie oude speeltoestellen en indien noodzakelijk aanpassing van de veiligheidsgrond.

Het aanpassingsplan
Op basis van reacties van kinderen in de wijk, omwonenden en andere betrokkenen is het aanpassingsplan voor de speelplekken in de wijk Molenvliet opgesteld. Het plan omschrijft de duidelijke wens van de belanghebbenden namelijk grotere speelplekken met een gevarieerder aanbod aan speeltoestellen i.p.v. de vele kleine speelplekjes met vaak maar één toestel.

Uitvoering werkzaamheden
Naar verwachting starten de werkzaamheden aan de speeltoestellen in de wijk Molenvliet in week 45.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over het plan contact op met mw. L. van der Giessen, beleidsmedewerker van de gemeente Papendrecht, via telefoonnummer 14 078 (niet op vrijdag) of per e-mail via l.vdgiessen@papendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.