Stimuleringsprijs uitgereikt aan leerlingen Willem de Zwijgercollege

22 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Stimuleringsprijs uitgereikt aan leerlingen Willem de Zwijgercollege

PAPENDRECHT - Donderdag 16 oktober zijn 5 leerlingen van de Willem de Zwijgercollege aangenaam verrast. Zij ontvingen de Stimuleringsprijs voor hun bijdrage aan de samenleving in de vorm van een maatschappelijke stage. De Stimuleringsprijs is één van de vrijwilligersprijzen die wordt uitgereikt door de gemeente Papendrecht.

Maatschappelijke stage
De maatschappelijke stage is bedoeld voor kinderen van het voortgezet onderwijs. De leerlingen zoeken samen met de school een stageplaats die aansluit bij hun interesse, wat ervoor zorgt dat zij goed werk leveren. Een succesvol project want elk jaar zorgt de maatschappelijke stage voor honderden extra helpende handen voor vrijwilligerswerk bij maatschappelijke organisaties in Papendrecht.

Winnaars
Sommige maatschappelijke stagiaires zijn met hun enthousiasme, overtuiging en inzet een ware inspiratiebron. Zij werden dan ook lovend beoordeeld door hun stagebiedende organisatie en genomineerd voor de Stimuleringsprijs.

Uit alle ingezonden nominaties ontvingen Sarinah Hardenbol, Emma Norbuis, Duco Dekker, Sandjay Vermeulen en Salima Attrach de Stimuleringsprijs.
Een prijs die bestaat uit een cadeaubon van 50,- euro. Ook mogen zij bepalen welk lokale goede doel een geldbedrag ontvangt van 200,- euro.

Donaties
De leerlingen hebben het bedrag aan de volgende maatschappelijke organisaties in Papendrecht geschonken: Duco Dekker, die stage liep bij Muziekvereniging Excelsior, doneert het bedrag ook aan de vereniging. Sandjay Vermeulen en Salima Attrach verblijden de Gemiva-SVG groep met de 200 euro. Sarinah Hardenbol en Emma Norbuis, die hun stage hebben volbracht bij Opnieuw en Co afd. Papendrecht, besloten het bedrag aan hun stagebiedende organisatie te schenken. De directie van Opnieuw en Co heeft vervolgens laten weten het bedrag te doneren aan de Voedselbank

Papendrecht.
De gemeente Papendrecht en de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht feliciteren alle prijswinnaars!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.