Nog een keertje genieten in Papendrecht voordat de herfst invalt

20 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 18 oktober was een unieke, zonnige, en  warme dag in Papendrecht; relaxen op de schommelbank in de tuin, een cappocinootje drinken op één van de overvolle terrasjes op de Markt of samen met papa een lekker ijsje eten op een bankje.

Het kon allemaal.

Zaterdag genoten jong en oud met volle teugen van het, voor deze tijd van het jaar, zeldzame mooie weer.

Collage en tekst: Karel Thieme.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.