Laatste diploma-uitreiking in oude zwembad

15 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Laatste diploma-uitreiking in oude zwembad

PAPENDRECHT - Zaterdag 11 oktober om 10.30 uur zwommen zo'n 45 kinderen voor de laatste keer af in het huidige zwembad De Hooght. Aan wethouder Koppenol de eer het startschot te lossen en de A-diploma's uit te reiken.

Nieuw zwembad
Het nieuwe binnenzwembad, in Sportcentrum Papendrecht, is bijna klaar. Op dit moment worden de baden gevuld, wat enige tijd in beslag neemt. Daarna volgt een testfase. Naar verwachting is het nieuwe binnenzwembad in november klaar voor gebruik.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.