Straatnaam 'De Hooght' vastgesteld voor zwembadlocatie

29 juli 2014
Straatnaam 'De Hooght' vastgesteld voor zwembadlocatie

PAPENDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders heeft de straatnaam voor de bouwlocatie tussen Burgemeester Keijzerweg – Zonnedauw – Lange Tiendweg officieel vastgesteld als: ‘De Hooght’.

Het huidige zwembad ‘De Hooght’ wordt afgebroken. Het nieuwe zwembad is opgenomen in ‘Sportcentrum Papendrecht’. Het college wil de naam ‘De Hooght’ laten voortleven in de nieuwe straatnaam, deze naam wordt al jaren gebruikt en is ingeburgerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.