Wethouder Korteland op bezoek bij OVP

15 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Het bestuur van de Ondernemersvereniging Papendrecht (OVP) ontving donderdag 9 oktober 2014 wethouder Korteland en de  gemeentelijke accountmanagers op het kantoor van de OVP voorzitter Peter Deege.

Onderwerpen die o.a. de revue passeerden waren de economische ontwikkelingen in Papendrecht en promotionele activiteiten.

Foto: Wethouder op bezoek bij OVP.
V.l.n.r.: Hans Lubbers, Mike Klerkx, Richard Korteland, Wietske Pietersma, Peter Deege, Ninetta Lorenc.
Fotograaf: Richard Korteland

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.