Kinderboekenweek Prins Constantijnschool feestelijk geopend

03 oktober 2014
Kinderboekenweek Prins Constantijnschool feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Op de Prins Constantijnschool in Papendrecht is de Kinderboekenweek woensdag 1 oktober feestelijk geopend met een flashmob op het nummer ‘Feest’ van Kinderen voor Kinderen. De flasmob werd begonnen door vier kinderen uit groep 8. Eén voor één schoven de verschillende groepen in en dansten mee, ook de jongste kinderen van de Prins Constantijnschool.

Donderdagavond 9 oktober wordt de Kinderboekenweek van 19.00 tot 20.00 afgesloten met een kijkavond in het ‘Feestmuseum’. In iedere groep staat tijdens de Kinderboekenweek een ander feest centraal. Deze avond kunnen de ouders, de kinderen en andere geïnteresseerden een kijkje komen nemen in de verschillende klaslokalen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.