Burgemeester op bezoek bij 60-jarig jubileum echtpaar Goedhart-Kamp

09 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Burgemeester op bezoek bij 60-jarig jubileum echtpaar Goedhart-Kamp

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht maandag 6 oktober het echtpaar Goedhart- Kamp ter ere van hun 60 jarig huwelijk. De burgemeester bracht, namens de gemeente, de felicitaties over en overhandigde de bloemen.
 
Echtpaar Goedhart-Kamp
Het echtpaar heeft een zoon en een dochter. Meneer houdt van tuinieren, puzzelen en heeft veel belangstelling voor het maritiem gebied. Mevrouw houdt net zoals haar man van tuinieren, maar vindt het ook leuk om te lezen en te handwerken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.