Na de Hersfstvakantie start taalcursussen bij VU

08 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Na de herfstvakantie (vanaf 27 oktober) gaat er bij Volksuniversiteit Papendrecht nog een flink aantal taalcursussen van start. Het betreft hier een viertal speciale talen, nl.  Arabisch voor beginners, Nieuwgrieks voor beginners of tweedejaars, Chinees voor beginners en Turks voor beginners. Al deze cursussen draaien op maandagavond.

Buiten deze taalcursussen kan men na de herfstvakantie ook nog starten met Frans voor beginners of Frans Conversatie op de  dinsdagochtend óf Engels niveau 2 en Engels basisconversatie (eenvoudig niveau) op de maandagochtenden.

In de avonduren starten ook nog de Frans opfriscursus en Frans niveau 3 of 4. Verder kan men terecht voor een Duits opfriscursus of Duits spreekvaardigheid,

Een bijzondere nieuwe cursus is de kennismakingscursus Latijn. Deze wordt gegeven in 6 lessen van 2 uur op de dinsdagavonden.

Voor meer informatie over de cursussen of inschrijving kan men terecht op de website www.vupapendrecht.nl. Ook kan men contact opnemen met het secretariaat via 078-6154764.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.