Burgemeester de Bruin overhandigt cheque van 4000 Euro aan Stichting Ambulance Wens

06 oktober 2014 door Hennie van der Zouw
Burgemeester de Bruin overhandigt cheque van 4000 Euro aan Stichting Ambulance Wens

PAPENDRECHT - Zaterdag 4 oktober werd in het denksportcentrum Papendrecht een Bridge-Drive voor het goede doel gehouden.

Alle opbrengsten kwamen ten goede aan de Stichting Ambulance Wens.
 
Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers, die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

De opbrengst van de Bridge Drive voor stichting Ambulancewens was 4000,-. De cheque is zaterdag gelijk uitgereikt door burgemeester De Bruin. (zie foto)
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.