Zes bedrijven genomineerd voor Vaartmakers Awards

06 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

DRECHTSTEDEN - De genomineerden voor de Vaartmakers Awards van 2014 zijn bekend. De Vaartmakers Awards zijn bedoeld voor bedrijven die werknemers of anderen in de Drechtsteden inspireren tot bewust reisgedrag en alternatieve vormen van vervoer. Genomineerd in de categorie tot 150 medewerkers zijn EGM Architecten, Gebr. De Koning en Dutch Industrial Safety Consultants (Disc). In de categorie grote bedrijven zijn het Albert Schweitzer Ziekenhuis, Koninklijke IHC en Amega genomineerd. De winnaars worden donderdag 9 oktober bekend gemaakt tijdens het evenement Route169.

Het is de eerste keer dat de Vaartmakers Awards worden uitgereikt. De Awards zijn onderdeel van het project Vaartmakers dat een initiatief is van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Provincie Zuid-Holland, Drechtsteden, Mobiliteitsplatform en Werkgevers Drechtsteden. Het project Vaartmakers zet zich in voor de bereikbaarheid van de Drechtsteden. Zo organiseert Vaartmakers samen met werkgevers in de Drechtsteden informatiebijeenkomsten over onder andere duurzame mobiliteit, fietsstimulering en Het Nieuwe Werken. Ook ondersteunt Vaartmakers werkgevers bij het veranderen van het reisgedrag van werknemers, door bijvoorbeeld het verstrekken van een financiële bijdrage voor fietsstimulering en het uitvoeren van gratis mobiliteitsscans om inzicht te krijgen in het reisgedrag van medewerkers.

Route169
De Awards voor ‘Vaartmaker van het jaar 2014’ worden uitgereikt tijdens het evenement Route169 op donderdag 9 oktober in DordtYart op de Stadswerven in Dordrecht. Werkgevers, ondernemers en overheden gaan deze dag in gesprek over duurzaam bereikbare Drechtsteden. Van 14.30 uur tot 16.00 uur is er een plenair programma met diverse toonaangevende sprekers, waaronder gedeputeerde Ingrid de Bondt (provincie Zuid-Holland). Vervolgens is er van 16.00 uur tot 19.00 uur een beursvloer en kunnen bezoekers diverse workshops volgen en uitgebreid netwerken. Na het event zijn deelnemers volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit en Het Nieuwe Werken. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.route169.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.