Eerste paal geslagen voor nieuwe appartementen in centrum Papendrecht

30 september 2014 door Hennie van der Zouw
Eerste paal geslagen voor nieuwe appartementen in centrum Papendrecht

PAPENDRECHT - Op Maandag 29 september vond, onder flinke belangstelling, de officiële handeling plaats voor de start van de bouw van 28 sociale huurwoningen, op de hoek van de Constantijn Huygenslaan/P.C. Hooftlaan in Papendrecht.

Wethouder Richard Korteland heeft de eerste paal geslagen. De wethouder is verheugd met de bouw van de sociale huurwoningen, en wees de aanwezigen erop dat het een belangrijke stap is richting de afronding van het centrum. De sociale huurwoningen worden gebouwd door VORM Bouw in opdracht van woningcorporatie Woonkracht10.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.