Echtpaar Bot 60 jaar getrouwd

23 september 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Bot 60 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht woensdag 17 september het echtpaar Bot ter ere van hun 60-jarig huwelijk.
 
De heer en mevrouw leerden elkaar kennen in 1951. Ze trouwden en kregen een zoon, een dochter, twee kleinkinderen (waarvan één is overleden) en twee achterkleinkinderen. Het echtpaar heeft jarenlang diverse horecabedrijven gehad.

Inmiddels zijn ze gestopt en houdt mevrouw zich graag bezig met machinaal borduren en meneer met de computer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.