Bijzondere Vrijwilligersprijs uitgereikt aan Piet Pellikaan

22 september 2014 door Hennie van der Zouw
Bijzondere Vrijwilligersprijs uitgereikt aan Piet Pellikaan

PAPENDRECHT / ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 20 september 2014 werd een bijzondere vrijwilligersprijs uitgereikt bij scoutingvereniging Van Brederode. Vrijwilliger Piet Pellikaan ontving Het Zilveren Waarderingsteken van Scouting Nederland voor zijn vrijwilligerswerk van de afgelopen 40 jaar. De eerste jaren was hij nog actief voor scoutingvereniging Panoord in Zwijndrecht, maar inmiddels is hij al meer dan 25 jaar vrijwilliger in Papendrecht.

Piet Pellikaan heeft de afgelopen jaren niet alleen binnen de vereniging vrijwilligerswerk geleverd, maar ook activiteiten georganiseerd voor de Papendrecht zijn jeugd waar de scouting bij betrokken was. Ook heeft hij op landelijk niveau allerlei vrijwilligerswerk verricht. Momenteel is hij jeugdleider hij de welpen.

Opmerkelijk is hierbij, dat dit de allereerste maal is dat bij Scoutiingvereniging Van Brederode zo'n Zilveren Waarderingsteken werd uitgereikt, en dat in periode van bijna 50 jaar. Scoutingvereniging Van Brederode bestaat volgend jaar namenlijk 50 jaar. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.