Het PAB over: "Fietsen en het MKB"

11 september 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Het PAB stuurde ons het volgende bericht: "De lokale politieke partij, het PAB zet zich al jaren in voor ondernemers in Papendrecht, waaronder ook het Midden en Kleinbedrijf (MKB) valt. Vanuit de ondernemers heeft het PAB de teleurstellende geluiden gehoord naar aanleiding van de aanschaf van elektrische fietsen voor ambtenaren en bestuurders door de gemeente.

De teleurstelling betrof het gegeven dat deze elektrische fietsen voor het Papendrechtse gemeentepersoneel en de wethouders niet in Papendrecht zijn gekocht maar elders. Terwijl er in Papendrecht ook goede elektrische fietsen te koop zijn. Zelfs is aan de Papendrechtse rijwielhandelaren geen offerte gevraagd.

Het PAB heeft hierover vandaag uitleg gevraagd middels een brief met vragen aan het college van Burgemeester en Wethouders van Papendrecht en wil opheldering. Niet alleen in het partijprogramma van het PAB maar ook in het gemeentelijk coalitieakkoord staat dat we ons in directe zin richten op de lokale economie waarbij groei van die economie zorgt voor werkgelegenheid.

Ook een gezonde, toekomstgerichte detailhandel zou bij het gemeentebestuur hoog in het vaandel staan. Het PAB wil weten waarom de elektrische fietsen niet bij de locale ondernemers zijn aangeschaft. Het mag niet zo zijn dat het college van Burgemeester en Wethouders zich niet houdt aan wat hiervoor zojuist is genoemd en afgesproken. Uit reacties van ondernemers blijkt helaas dat dit geval niet op zichzelf staat. Het PAB wacht met belangstelling de antwoorden van het college af." Aldus het PAB.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.