Komende weken kunnen heiwerkzaamheden bij nieuwe zwembad enige overlast geven

16 juli 2014
Komende weken kunnen heiwerkzaamheden bij nieuwe zwembad enige overlast geven

PAPENDRECHT - Bij de bouw van het binnenzwembad is gebleken dat een deel van de tegels in het wedstrijdbad en het doelgroepenbad niet goed hecht. De tegels worden opnieuw aangebracht waardoor de baden helaas na de zomervakantie nog niet in gebruik kunnen worden genomen. De zwemlessen en andere activiteiten worden voorlopig nog voortgezet in het huidige zwembad De Hooght.
 
Heiwerkzaamheden Buitenbad
Intussen wordt ook gewerkt aan de buitenzwembaden. Deze week is de aannemer gestart met heien. De heiwerkzaamheden vinden plaats in twee fases. De eerste fase duurt circa drie weken, de tweede fase is eind september ingepland en duurt circa twee weken. Voor het maken van de duikkuil is een bouwkuip met damwanden nodig. De damwanden worden begin augustus ingebracht en in oktober weer verwijderd. Zowel het heiwerk als het inbrengen en verwijderen van de damwand kan enige overlast veroorzaken. Door te heien met geluiddemper, zoals ook bij de bouw van de binnenbaden is gebeurd, wordt de overlast beperkt.

Huurovereenkomsten
De eerste huurovereenkomst voor gebruik van één van de multifunctionele ruimtes in het sportcentrum is gesloten met Zwemvereniging De Geul. Heeft u of uw organisatie ook belangstelling om een ruimte te huren voor sportgerelateerde activiteiten? Mogelijkheden genoeg. Er zijn vergaderruimtes, sport- en dansruimtes en er is een balletzaal met spiegels en barre. De oppervlaktes variëren van 47 tot 92 m2.

Een tweede ruimte in het sportcentrum, namelijk de horeca, wordt verhuurd aan de Papendrechtse ondernemer Richard Vermeij. Vermeij verzorgde ook de horeca in de voormalige sporthal De Donck. Na een openbare aanbesteding is de uitbating van de horeca binnen het sportcentrum door de gemeente Papendrecht aan hem gegund.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.