Vrijwilligers gezocht voor Papendrecht Games 2014

05 juni 2014
Vrijwilligers gezocht voor Papendrecht Games 2014

PAPENDRECHT - De vier wijkplatforms zijn druk bezig met de organisatie van de PapendrechtGames editie 2014. De PPDGAMES gaan plaatsvinden op zaterdag 6 september tussen 13:00 en 17:00 in het Vondelpark.

De organiserende wijkplatforms kunnen bij het opbouwen van het terrein op zaterdagochtend vanaf 08.00 uur de hulp van vrijwilligers goed
gebruiken. Verder zijn er tijdens de zeskamp spelleiders nodig om de onderdelen te begeleiden.

Na het evenement rond 17.00 uur zijn helpende handen welkom om af te breken en op te ruimen. Wil je meehelpen, laat het dan weten via
info@ppdgames.nl

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.