Voetbalvereniging Drechtstreek zoekt Jeugdtrainers

25 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Voetbalvereniging Drechtstreek zoekt Jeugdtrainers

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Drechtstreek op zoek naar jeugdtrainers.

VV Drechtstreek schreef ons het volgende mailtje: "Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die zin heeft om onze B5  (15/16 jarigen) te gaan trainen! Het is een leuk en gemotiveerd team. Het gaat erom dat je minimaal 1 keer per week het elftal wilt trainen (mag ook twee keer per week) en dat je op zaterdag het team gaat coachen. Ook zijn we op zoek naar een trainer voor een C-team of een pupillenteam (geen selectieteams). Interesse? Bel naar VV Drechtstreek op 06-22570118. Dan maken we afspraak voor een oriënterend gesprek'.

.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.