PKC gaat verder met een nieuwe hoofdsponsor: SWKGroep

25 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
PKC gaat verder met een nieuwe hoofdsponsor: SWKGroep

PAPENDRECHT - Met ingang van het seizoen 2014/2015 neemt PKC afscheid van Hagero en wordt de SWKGroep de nieuwe hoofdsponsor. Daarmee verandert ook de naam van de vereniging in PKC/SWKGroep.

Bertjan Scheepbouwer, voorzitter van PKC/SWKGroep: “Wij zijn erg blij met deze nieuwe hoofdsponsor. De middelen, kennis en expertise van de SWKGroep stellen ons in staat om meer dan ooit tevoren de verbinding te leggen tussen onze sport en de ideale situatie, waarin kinderen iedere dag weer met veel plezier in beweging zijn. De doelstelling van de SWKGroep steunt onze visie om in een sociaal vertrouwde omgeving voor ieder lid een passende vorm van sport aan te kunnen bieden. Het bestuur en de sponsorcommissie van PKC zijn blij met de nieuwe hoofdsponsor en het vertrouwen dat de SWKGroep heeft in de vereniging.”

Over de SWKGroep
Stichting SWKGroep is een toonaangevende onderneming in kinderopvang en buurtwerk in Nederland. In de visie van de SWKGroep kan het beter in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. Voor kinderen, hun ouders, bewoners in de wijk en voor de branches. Vanuit deze visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten en brengen deze in de praktijk. Alle organisaties binnen de SWKGroep hebben een maatschappelijke doelstelling. De eigen bedrijfsnaam en unieke bedrijfskenmerken blijven bestaan. De SWKGroep investeert in eigen kracht, door het delen van kennis, ervaring en netwerk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.