Gemeente start met werkzaamheden aan de P.C. Hooftlaan

20 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Gemeente start met werkzaamheden aan de P.C. Hooftlaan

PAPENDRECHT - De gemeente start maandag 25 augustus met werkzaamheden in de P.C. Hooftlaan ter hoogte van de Constantijn Huygenslaan. De P.C. Hooftlaan wordt niet afgesloten. Wel worden enkele parkeerplaatsen voor vergunninghouders aan de zuidwestkant van het parkeerterrein in de Constantijn Huygenslaan verwijderd en elders gecompenseerd.  
 
Luchtfoto: Kruising P.C. Hooftlaan en Constantijn Huygenslaan

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf A. Helmer en duren naar verwachting circa drie weken. Omwonenden zijn schriftelijk geïnformeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.