Echtpaar de Jong- Slob viert huwelijksjubileum

20 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar de Jong- Slob viert huwelijksjubileum

PAPENDRECHT - Echtpaar de Jong- Slob viert huwelijksjubileum!

Burgemeester De Bruin bezocht dinsdag 12 augustus het echtpaar de Jong- Slob ter ere van hun 60 jarig huwelijk. De burgemeester feliciteerde het echtpaar en overhandigde ze, namens de gemeente Papendrecht, een bosje bloemen.
 
Echtpaar de Jong-Slob ontmoetten elkaar op een feestje. Nadat de vonk was overgeslagen, trouwde het echtpaar en ging wonen in Oud-Alblas. Even later werd het gezin uitgebreid met twee dochters. Meneer Slob werkte in die tijd bij Smit Kinderdijk. Later ging hij werken bij IHC. Mevrouw Slob nam de zorg voor de kinderen op zich.
 
Tegenwoordig woont de familie in Papendrecht en is het gezin verder uitgebreid met drie kleinkinderen. In de vrije tijd houdt mevrouw zich bezig met kantklossen en meneer leest graag zijn krantje en puzzelt.

Fotograaf: Nico Knol.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.