Poolparty in De Hooght

18 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Poolparty in De Hooght

PAPENDRECHT - Afscheid van het oude buitenbad

Zondag 31 augustus neemt Papendrecht, met een grootse Poolparty, afscheid van de buitenbaden van zwembad De Hooght. Tussen 14 en 18 uur is iedereen van harte welkom. De toegang is die dag gratis.

Na 46 jaar trouwe dienst sluiten de buitenbaden van De Hooght (bouwjaar 1968) voor altijd om plaats te maken voor de nieuwe buitenbaden van Sportcentrum Papendrecht. Dat moment laat de gemeente niet ongemerkt passeren. De hele middag is er muziek met live-optredens van lokale talenten waaronder Francesco Daniel, de winnaar van talentenjacht I Want ToBe Famous, en FrankandtheClub.

Herinnering
Bezoekers kunnen hun mooiste herinnering of wens met krijt op een muur schrijven of tekenen. De leukste tekst of tekening wordt beloond met een zwemabonnement voor het volgende seizoen in het nieuwe sportcentrum! Zorg dus dat je naam erbij staat en dat je rond 17.00 uur aanwezig bent bij de prijsuitreiking.

De échte liefhebbers kunnen 31 augustus als aandenken een flesje authentiek ‘De Hooght-zwemwater’ meenemen.

Barbecue en hondenzwemmen
Kinderen vermaken zich in de zwembaden, op het springkussen of kunnen zich gratis laten schminken. Geniet op het terras van een drankje en een hapje van de barbecue. En natuurlijk, zoals ieder jaar is het allerlaatste uur in zwembad De Hooght exclusief voor het hondenzwemmen. Honden en baasjes, grijp deze kans, want met De Hooght verdwijnt ook het hondenzwemmen. Gaat uw hond op voor een zwemdiploma? Vul dan eerst bij de kassa van De Hooght een formulier in voor 23 augustus 2014.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.