Mevrouw Sint Nicolaas uit Papendrecht gehuldigd als Zorgkampioen

11 augustus 2014
Mevrouw Sint Nicolaas uit Papendrecht gehuldigd als Zorgkampioen

PAPENDRECHT -  In de zorg gebeuren mooie dingen. Dat komt niet alleen door de inzet van professionals, maar zeker ook door de hulp van mantelzorgers. Onder het mom van ‘Zonnige kijk op zorg’ nodigt Rivas Zorggroep daarom mensen uit ware Zorgkampioenen in ’t zonnetje te zetten. Zij kunnen op deze manier iemand bedanken voor zijn/haar hulp. Deze week huldigde Rivas mevrouw Corina Sint Nicolaas uit Papendrecht als Zorgkampioen.

Zorg voor het gezin
Mevrouw Sint Nicolaas werd voorgedragen als Zorgkampioen, omdat ze zorgt voor haar man die MS heeft. Daarnaast draagt ze zorg voor hun twee zoons. ‘Ik haal veel kracht uit mijn geloof en uit mensen in mijn omgeving. En op mijn beurt kan ik door mijn verhaal andere mensen steunen. Dat ik daar op deze manier voor wordt gewaardeerd, is uiteraard fijn.’

Draag een Zorgkampioen voor
Mensen die iemand kennen die altijd voor hen (of een ander) klaarstaat kunnen diegene nu voordragen als Zorgkampioen. Zij kunnen via de actiewebsite www.zonnigekijkopzorg.nl aangeven waarom iemand deze titel verdient. Dat kan de buurvrouw zijn omdat ze regelmatig eten komt brengen. Of een familielid omdat die ook ’s nachts bereikbaar is. Maar ook een professionele zorgverlener kan een ware Zorgkampioen zijn. Tot eind september zet Rivas iedere week een Zorgkampioen in ’t zonnetje.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.