Aanrijding met letsel op de Cypressenlaan

11 augustus 2014 door Ad van Herk
Aanrijding met letsel op de Cypressenlaan

PAPENDRECHT - Bij een aanrijding met letsel op de Cypressenlaan waren een fietser en scooter betrokken. De toedracht is vooralsnog onbekend Twee ambulances, een traumaheli en meerdere politie-eenheden zijn toegesneld om hulp te bieden. De fietster moest met spoed naar het ziekenhuis worden getransporteerd.

Foto: Pieter van den Berg Fotografie
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.