Fietsster overleden na ongeluk

11 augustus 2014 door Pieter van den Berg

PAPENDRECHT - De 81-jarige mevrouw uit Papendrecht die eerder vandaag betrokken was bij het ongeval op de Cypressenlaan is maandagavond alsnog overleden aan haar verwondingen.

De vrouw liep ernstig letsel op toen zij op de Cypressenlaan in botsing kwam met een 17-jarige scooterrijder uit Oud-Albas.

De vrouw stak die middag vanaf de Esdoornlaan de Cypressenlaan over en zag daarbij vermoedelijk de scooterrijder over het hoofd. De fietsser kwam in botsing met de scooter en kwam ongelukkig ten val. Ze liep letsel op aan haar hoofd. De scooterrijder bleef ongedeerd.

Een traumahelikopter en diverse ambulances kwamen ter plaatse om de vrouw eerste hulp te verlenen. Vervolgens is ze met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Daar is ze in de loop van de avond aan haar verwondingen overleden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.