Winkelcentrum Westpolder start eigen website

03 mei 2012
Winkelcentrum Westpolder start eigen website

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent heeft reeds een aantal jaar een eigen website, maar sinds afgelopen week heeft Winkelcentrum Westpolder nu ook een eigen website. De website is te bekijken via www.winkelcentrum-westpolder.nl.

Op deze website presenteren de 21 winkels zich met een eigen pagina.

Het winkelcentrum heeft ook bijna wekelijks gezellige en goedbezochte activiteiten op het binnenplein, en de data hiervan is nu ook op de website te bekijken. De website wordt de komende tijd verder ingevuld.

De website is ontworpen en gebouwd door winkelier Marko Vis van de Plantenbeurs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.