Eerste paal uitbreiding winkelcentrum Westpolder in de grond

14 april 2005
Eerste paal uitbreiding winkelcentrum Westpolder in de grond

PAPENDRECHT - Na enige jaren van voorbereiden, overleggen en ontwerpen, zette wethouder A. Stremler op donderdag 14 april de uitbreiding van winkelcentrum Westpolder in gang met het heien van de officiële eerste paal.

‘Niet alleen het winkelaanbod en de directe service van de winkeliers aan het publiek geven dit winkelcentrum een plezierige uitstraling’, sprak de wethouder bij de gelegenheid. ‘Ook de faciliteiten er omheen, zaken als goed verzorgde fietsenstallingen maar vooral de actieve, dynamische uitstraling van het geheel geven net dat beetje extra. Want iedere week wordt door de actieve winkeliersvereniging wel iets georganiseerd waaraan het winkelend publiek plezier beleeft. Daarmee heeft het winkelcentrum niet alleen een economisch belang, ook vervult het een ontmoetingsfunctie voor wijkbewoners en andere Papendrechters.’

Volgens planning is de uitbreiding/verbouwing in oktober gereed.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.