Brand in slagerij winkelcentum Westpolder

19 februari 2005

Foto's: Hans van 't Geloof

PAPENDRECHT- Rond 01.00 uur op 19 februari kreeg de GMC een melding binnen van een brand in een slagerij aan de Jan van Goijenstraat. De brandweer wist de brand snel onder controle te krijgen. Alvorens ze konden blussen moesten zij een paar deuren en een ruit open breken, deze zijn later voorrzien van tijdelijke deuren. Vermoedelijk ontstond de brand in een drooggekookte rookworstenketel. Twee naastgelegen panden liepen waterschade op net als de slagerij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.