De V.V.H.P. zet trainster Lenie Breedveld in het zonnetje

04 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
De V.V.H.P. zet trainster Lenie Breedveld in het zonnetje

PAPENDRECHT - De 'Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht' heeft zondagmorgen een puzzeltocht gehouden in het Noordhoekse Wiel met het thema Horoscopen.

Wat trainster Lenie Breeedveld niet wist, was dat alles opgezet was om voor haar een suprise-verjaardagsfeestje te vieren na afloop, samen met al de hondensporters van de vereniging.

Ze was dan ook zeer verrast, toen zij uit het park kwam en namens de vereniging een leuk cadeau en bloemen kreeg aangeboden. Het werd een leuk feestje met gebak en lekkere hapjes.

Na afloop kreeg iedere hondensporter een hondenhoroscoop mee van zijn eigen hond. Daar vele deelnemers aan de puzzeltocht de uitslag goed hadden, werd er geloot en Annelies Smits met Jack kreeg uiteindelijk de prijs: Een gymbal vol met lekkere dingentjes voor de hond.

Het bestuur had nog meer geregeld om Lenie voor haar 65ste verjaardag te verrassen. Er was een etentje voor Lenie georganiseerd, en wel 1 dag voor haar echte verjaardag, daar dit in de vakantie viel kon helaas niet iedereen hier aan deelnemen. De hondensporters hadden hiervoor geld opgehaald en zo werd Lenie Breedveld voor de 2de keer verrast.

Stil van emotie, omdat er zoveel hondensporters waren tijdens het etentje en omdat ze een mooi cadeau in ontvangst mocht nemen uit naam van alle hondensporters van de vereniging, deed haar heel veel. Maar een leeftijd van 65 jaar is mooi en dat mag zeker gevierd worden. Van ophouden met training geven wil ze nog niet weten, want ze heeft er nog veel plezier in.

Het bestuur zoekt wel iemand die tot trainer/ster opgeleid wil worden, binnen de vereniging, om zo mee te helpen met het verzorgen van de trainingen van de honden. Wel vindt het bestuur dat diegene bij de vereniging moet passen. Het liefst zoeken zij iemand die bekend is met de  V.V.H.P.

Voor informatie kan met contact opnemen met Arja Smit 06-12389430

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.