Nieuw watertoestel voor de WipWap

02 augustus 2014 door Josette Huisman
Nieuw watertoestel voor de WipWap

PAPENDRECHT - Op vrijdag 1 augustus is bij Speeltuin de Wip-Wap een nieuw watertoestel geplaatst. Dankzij een donatie van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, ter waarde van € 10.000,- is de langverwachte wens voor een watertafel verwezenlijkt.

De aanwezige kinderen keken van achter het afzetlint toe bij de opbouw. Om 15:00 uur was de plaatsing een feit. De rest van de middag is er enthousiast gespeeld met het toestel. Naast de watertafel is er ook nog een nieuw hobbelfiguur geplaatst.

Voor kinderen die tijdens de zomervakantie naar speeltuin de Wip-Wap toe willen; naast de normale openingstijden, is de speeltuin ook op woensdag- en vrijdagochtend van 10:00 - 12:00 uur open.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.