Spetterend einde van het schooljaar voor leerlingen Willem de Zwijgercollege

14 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Spetterend einde van het schooljaar voor leerlingen Willem de Zwijgercollege

PAPENDRECHT - Op vrijdag 11 juli was voor de 1e en 2e klassen van het Willem de Zwijgercollege de slotdag. Bij PKC was er in plaats van buitengym een spetterend programma: de buikschuimglijbaan, bungy-run, oerwoudsprong, en waterrodelen. Niet de prestaties waren belangrijk: het gezamenlijke sportieve plezier, daar ging het om!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.