Lies de Wit neemt afscheid van de kleutergym bij GV Olympia

14 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Lies de Wit neemt afscheid van de kleutergym bij GV Olympia

PAPENDRECHT - De jaarlijkse afsluiting van het gymnastiekseizoen is dit jaar anders dan gewoonlijk.  Het feit dat de Laaght als sporthal  gesloten gaat worden, is voor Lies de Wit de aanleiding geweest om afscheid te gaan nemen van de kleutergym voor GV Olympia Papendrecht. 

Lies heeft in Papendrecht, als gymjuf, bij verschillende generaties de recreatie gymnastiek voor kleuters bijgebracht.  Vele kleuters heeft ze sindsdien in de sporthal kunnen verwelkomen. “Het is heel grappig om te zien dat meisjes die je zelf ooit hebt geholpen aan de rekstok nu weer hun kinderen naar de gym komen brengen”.

Na tientallen jaren met veel enthousiasme en toewijding voor de gymnastiek, valt het voor Lies de Wit niet gemakkelijk om dit besluit te nemen. Soms is een externe factor nodig om ook te kunnen zeggen “het is mooi geweest, ik geef mijn kleuter-les over aan een jongere collega ” .   Voor Lies is de sluiting van de Laaght hierbij het meest natuurlijk moment (met pijn in haar hart) om de knoop door te hakken.

Het vertrek van Lies bij de kleutergroepen is voor de gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht een grote aderlating. Olympia verlies hiermee een zeer ervaren trainster voor de kleutergroepen  en ongetwijfeld zullen de nieuwe trainers hun uiterste best doen, maar wat Lies met de kleuters deed, zal niet gauw geëvenaard worden.   Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, GV Olympia was bevoorrecht met Lies als “juf” van de kleutergymnastiek.
Chapeau Lies. Bedankt voor je tomeloze energie, creativiteit en deskundigheid!

De lesgroepen kleuters worden na de zomervakantie overgenomen door hoofdleidster Clementine en hulpleiding Alisha.  De ouders van de kleuters zijn reeds d.m.v. een brief op de hoogte gesteld van deze wijziging.  Gymnastieklessen vinden vanaf september op woensdag in de Olympiaan plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.