Bestuurder gewond bij verkeersruzie

12 juli 2014 door Ad van Herk
Bestuurder gewond bij verkeersruzie

PAPENDRECHT - Donderdagmiddag is een bestuurder tijdens een verkeersruzie op de Provincialeweg in Papendrecht mishandeld. Agenten hebben even later een man in Standdaarbuiten op heterdaad aangehouden.

Het voorval gebeurde rond 17.30 uur. Een 69-jarige man uit Oosteind (gemeente Oosterhout) reed met een bestelauto richting de A16. Hij kreeg het aan de stok met de bestuurder van een zwarte personenauto. Deze bestuurder remde plotseling waardoor de man uit Oosteind ook moest stoppen. De heetgebakerde man stapte uit en liep naar de bestelauto. Door het openstaande portierraam stompte hij de bestuurder tegen zijn hoofd aan, waardoor een wond ontstond en hij begon te bloeden. Nadat de veroorzaker weer in zijn auto was gestapt, reed deze snel weg.
 
Aanhouding
Het slachtoffer belde onmiddellijk 112 en gaf een signalement van de auto en de bestuurder door. Agenten gingen rond 18.00 uur naar de woning van de vermoedelijke dader in Standdaarbuiten en troffen de zwarte personenauto en de bestuurder aan. De 40-jarige man werd aangehouden en voor verhoor naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht. Hij mocht na verhoor rond 23.00 uur het politiebureau verlaten.
 
Heeft u informatie over deze verkeersruzie?
De politie onderzoek de verkeersruzie en de mishandeling. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.