Binnenzwembad Sportcentrum Papendrecht iets later in gebruik

09 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Binnenzwembad Sportcentrum Papendrecht iets later in gebruik

PAPENDRECHT - Bij de bouw van het binnenzwembad blijkt een deel van de tegels in het wedstrijdbad en het doelgroepenbad niet goed te hechten. Vervanging van deze tegels zorgt ervoor dat het niet mogelijk is deze baden vanaf 1 september te gebruiken. Voorlopig blijft het zwembad De Hooght nog in gebruik.

Na reparatie van het tegelwerk is nog enige tijd nodig om de tegels te laten harden. Daarna dienen de baden gevuld te worden en de apparatuur getest. De geplande datum van ingebruikname op 1 september is daardoor niet haalbaar. Het is nog niet exact duidelijk wanneer de nieuwe baden wel in gebruik worden genomen.

De gebruikers van De Hooght worden door de gemeente over het uitstel geïnformeerd.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.