Zeer geslaagd zomerfeest op zwarte veldje in Duivenstraat

09 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Zeer geslaagd zomerfeest op zwarte veldje in Duivenstraat

PAPENDRECHT - Op vrijdag 4 juli was het ‘Ons Zomerfeest’ op het zwarte veldje in de Duivenstraat. ‘Eindelijk gebeurt er eens iets leuks op dit veldje’, vertelde een bewoner uit de Gerrit van Dalenstraat.

Het wijkplatform Kraaihoek Middenpolder was trekker van dit zomerfeest en vond partners in de Oranje Nassauschool, Rivas, Wasko en Kinderopvang Papendrecht. Het belangrijkste doel van het feest was de ontmoeting tussen ‘jong en oud’. Omaatjes konden heerlijk een advocaatje met slagroom drinken en de (klein)kinderen namen een heerlijke slushpuppy. Kinderen konden bloemstukjes maken, waxstrijken en loom armbandjes maken.

Het zomerfeest is een aftrap geweest voor toekomstige activiteiten: de kinderen van de kinderopvangorganisaties gaan activiteiten doen bij Rivas en de bewoners van Rivas gaan op hun beurt weer eens kijken op de Oranje Nassauschool. In de toekomst worden de wijkbewoners bij alle activiteiten betrokken, wat ertoe leidt dat er meer ontmoeting in de wijk plaatsvindt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.