Powerpark met Ben Saunders groot feest

24 juni 2012
Powerpark met Ben Saunders groot feest

PAPENDRECHT - Op zaterdag 23 juni werd de 12e editie van het inmiddels bekende Papendrechtse evenement Powerpark georganiseerd in het Vondelpark.

Ook deze keer waren er gezellige activiteiten, leuke presentaties en was er lekker eten en vooral veel muziek. Bovendien had de organisatie het geluk dat het de hele dag droog was, want de dagen ervoor had het regelmatig geregend en ook de zondag erna was de hele dag regen opgegeven.

's Middags waren er presentaties van Papendrechtse verenigingen en organisaties, activiteiten voor kinderen zoals een rodeostier, bungyjump en Octupusslide. Op het prodium was er een programma met diverse optredens en demo’s.

's Avonds was er alleen een podiumprogramma, maar wel met de hoofdact van de dag, namelijk een optreden van Ben Saunders, die vorig jaar The Voice of Holland had gewonnen. Ook was er een optreden van Mr. Polska in het voorprogramma.


Foto's: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.