Terugblik Powerpark 2010

21 juni 2010

PAPENDRECHT - Op zaterdag 19 juni werd alweer de 10e editie van het familiefeest Powerpark in het Vondelpark georganiseerd. Het grote veld stond 's middags weer vol met attracties en stands van Papendrechtse verenigingen. X Factor winnaar Jaap verzorgde zaterdagavond de opening van Powerpark in het Vondelpark te Papendrecht. Al heel vroeg in de avond wisten vele fans zich een plek voor het podium te veroveren om vooral hun idool maar niet te missen.
 
Na Jaap volgen diverse optredens van o.a. Groove Kings en Bounce.
 
Alle foto's van de optredens zijn te bekijken maar ook gratis te bestellen op www.luxfoto.nl
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.