Powerpark 2007 komt eraan

22 juni 2007
Powerpark 2007 komt eraan

PAPENDRECHT - Nog een week en dan is het zover: Powerpark 2007 komt eraan! Op zaterdag 30 juni is de zevende editie van Powerpark. Dit Papendrechtse evenement vindt plaats op de ligweide van zwembad De Hooght aan de Lange Tiendweg in Papendrecht.

Powerpark 2007 bestaat uit drie onderdelen: het Kids-programma, ActiveStage en ’s avonds een Rockfestival.

In het Kids-programma zit onder andere een rommelmarkt. Kinderen tussen 6 en 16 jaar die hun zelfgemaakte en/of tweedehands artikelen willen verkopen, kunnen zich hiervoor nog aanmelden. Kom langs in Interval of mail naar: h.vhamburg@papendrecht.nl. Naast de kindermarkt is er nog veel meer te beleven. Spelletjes doen, knutselen, een henna tattoo laten zetten, er staan springkussens, een schiettent, een ballonnenacrobaat, enzovoort.

ActiveStage is een voortzetting van één van de successen van vorig jaar, de verenigingsmarkt. Een groot aantal (meest Papendrechtse) verenigingen presenteert zich of geeft een spetterende demonstratie. En het heet niet voor niets ‘ActiveStage’: het publiek doet gezellig mee.

’s Avonds zal de ligweide “schudden” op zijn grondvesten: om 19.00 uur gaat het Rockfestival van start met de band SkarFunk. SkarFunk won vorig jaar de Interval-talentenrace. Daarna treedt Phaedra List op, gevolgd door Jaya the Cat. The Sheer sluit Powerpark 2007 af. Meer informatie vindt u op www.powerpark.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.