Powerpark zoekt jongeren

08 februari 2006

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval organiseert op zaterdag 17 juni 2006 de zesde editie van het PowerPark festival. Dit zal dit jaar plaatsvinden in zwembad De Hooght.


Interval is hard op zoek naar jongeren die mee willen denken over de invulling van het festival. De onderdelen zijn: techniek, spel en cultuur, muziekprogrammering, verenigingsleven en algehele coördinatie.


Lijkt het je leuk om hierover mee te praten? Kom dan op woensdag 15 februari om 19.30 uur naar jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a, in Papendrecht.
Voor meer info mail je naar: interval@papendrecht.nl of bel je 078-6150993.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.